Scat Sistem, iti ofera servicii profesionale si o gama variata de produse electrice, de medie si joasa tensiune. Colaboram cu specialisti in infrastructuri electrice si digitale, societati de top, care se ocupa de producerea si proiectarea de materiale si echipamente electrice de uz casnic, industrial sau adresate electricianului, dispunand de cele mai avansate si verticalizate linii de productie.

Calitatea produselor, flexibilitatea si profesionalismul sunt principalele caracteristici care ne recomanda, atat pe piata din Romania cat si in alte tari din Uniunea Europeana si stau la baza dezvoltarii companiei noastre. In plus, Scat Sistem va ofera produse si servicii electrice de calitate, cu durabilitate in timp, garantia produselor si caracteristici tehnice la standarde europene.

Poti beneficia si tu de tehnici inovative si produse certificate ISO, la cele mai inalte standarde. Convinge-te de calitatea produselor si seriozitatea de care dam dovada, testand produsele Scat Sistem.

In categoria Cataloage electronice , de pe site-ul nostru, se pot regasi detalii si informatii complete, in format digital, despre o serie de produse de inalta calitate din spectrul electric, precum:

1. Elemente de fixare a traseelor pe cabluri, de sectiune rotunda sau plata, folosite in special, in domeniul telecomunicatiilor, avand avantajul ca ocupa un spatiu redus si sunt prevazute cu dimensiuni mecanice mici.

• Accesorii de conectica, cum ar fi: mufe, papuci, pini, mansoane, geluri, blocuri terminale si reglete;

• Materiale electrice.  In aceasta categorie puteti gasi o serie de materiale electrice utile, precum: doze, canale de cablu pentru aparataj din tabla, sarma si cu banda adeziva;

• Cleme de fixare, precum clemele cui, utilizate la fixarea cablurilor pe perete sau pe panouri de lemn, pentru o instalare simpla si profesionala. Sunt usor de folosit si foarte fiabile, rezistente si au rolul de a fixa cablul in perete. Sunt utile, in cazul cablurilor coaxiale. Clemele au margini rotunjite, reducand, astfel posibilitatea de taiere a cablului;

• Dibluri cu suruburi, alcatuite din mai multe elemente: camasa de poliamida sau polipropilena si cuiul din otel de carbon, acoperit cu strat de protectie din zinc. La randul lor, diblurile sunt de mai multe tipuri si constau in forma gulerului camasii sau forma ancorajului acesteia. Diblurile metalice sunt utile la diferite lucrari de fixare, in constructiile civile si industriale, pe suport din beton, caramida sau BCA;

• Bridele metalice sunt folosite, in special, la prinderea tevilor metalice sau din PVC si a cablurilor.

In categoria de elemente de fixare, ce pot fi regasite in magazinul nostru, mai puteti gasi: piulite, saibe, carabine, coliere de plastic, carlige, suruburi sau tije filetate.

2. Trasee metalice pentru cabluri, precum:

• Accesorii jgheab metalic de inalta calitate, cu elemente de imbinare diferite, cu cleme din otel zincat sau suruburi, precum: unghi reglabil sau flexibil pentru jgheaburi metalice, tija filetata, suport pentru prindere jgheab metalic inferior sau superior, suport sudat pentru jgheab metalic, set surub cu piulita cu blocare si piese splint de siguranta, separatoare pentru jgheab metalic, reductii de stanga pentru jgheab metalic, etc.;

• Sistemele de jgheab metalic pregalvanizate sunt rezistente in mediul intern, iar in functie de conditiile de folosire si de gradul de expunere a materialului la diferiti agenti chimici corozivi, durata de viata e cuprinsa intre 7 si 10 ani. In cazul, in care jgheaburile metalice sunt suspendate se recomanda prinderea acestora in cel putin trei puncte, pentru a se evita deformarea materialului sub greutatea cablurilor si conductoarelor;

• Jgheab metalic perforat sau neperforat;

• Tub metalic;

• Jgheab de sarma din otel pregalvanizat, foarte util in organizarea si directionarea traseelor de cabluri, permitand accesul direct in cabluri si conductoare, in scopul localizarii si reorganizarii lor. Datorita simplitatii gamei de accesorii de conectica, canalul de cablu din sarma sudata este usor de instalat si foarte flexibil.

3. Trasee PVC&PEHD, conducte si fitinguri pentru lucrari de bransare a apei.

Astfel, conductele din PVC-U pentru retelele de distributie a apei potabile, sunt cele care inlocuiesc cu succes fonta si otelul, materiale traditionale a caror durata de viata era serios afectata de coroziune. Tipurile de tevi poti fi: cu mufa pentru etansare cu inel elastometric, teava cu mufa pentru lipire cu adeziv, teava cu safren la ambele capete, teava dreapta, pentru imbinare cu fitinguri pentru adeziv.

Retelele de conducte din PEHD de distributie a apei potabile sunt o alternativa la cele din otel sau fonta, o solutie tehnico economica cu multiple avantaje.

Accesorii pentru montat cabluri din PVC, pentru izolatii si protectii, precum:

• Benzi electrice scotch;

• Tuburi izolante retractabile la rece sau la cald;

• Rasini electroizolante;

• Imbinari de cabluri si conductori pentru joasa tensiune: mansoane cu rasina, mansoane liniare cu rasina, in sistem de turnare complet inchis, pentru medii cu pericol de incendiu;

• Mansoane retractabile la cald sau pentru cabluri flexibile;

• Conectica pentru cabluri de telefonie si semnalizare;

• Mansoane retractabile la rece;

• Mansoane de tranzitie mixte, retractabile la rece sau cu benzi;

• Canal de cablu perforat utilizat pentru sisteme sisteme electrice si organizarea cablurilor in tablourile electrice;

• Canal din cablu PVC  este folosit, in general, la mascarea cablurilor in tablourile electrice;

• Tub riflat din PVC sau cu pereti dubli, utilizat pentru protectia mecanica a instalatiilor electrice HDPE la exterior, LDPE la interior si cu sarma de tragere.

4. Alte materiale si accesorii pentru instalatii electrice, precum: bara capsulata sau sistemele de distributie a energiei electrice in bara capsulata, ce completeaza echipamentul de distributie de joasa tensiune, impreuna cu o selectie larga de accesorii si cutii de distributie. Aceste sisteme de bara capsulata garanteaza o transmisie/distributie, cu un inalt coeficient de siguranta a puterii electrice de la bornele transformatorului de putere, prin tablourile de distributie, pana la consumatori.

Acestea sunt doar cateva dintre produsele noastre, din categoria Trasee, Cabluri si conductori, pe care le poti gasi in cataloagele online. Daca ai nevoie de un sfat tehnic, pentru un anumit produs sau vrei sa afli detalii despre o comanda plasata, nu ezita sa iei legatura cu echipa noastra.

  • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
    Sector 2, Bucuresti, Romania
  • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • iconTelefon: +40 374 884 456
  • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
    Sambata – Duminica: Inchis
Top