Scat Sistem va ofera solutii inovative, materializate prin linii de produse de calitate, usor de instalat, indeplinind toate standardele de siguranta, cu consumuri reduse de energie si cu o garantie a performantei si a durabilitatii.

Prize si Intrerupatoare

In aceasta categorie, iti punem la dispozitie o gama larga si variata de produse pentru uz casnic, industrial sau cladiri de birouri, pentru un stil de viata modern si simplu.

Lumina dintr-o incapere defineste spatiul si masoara timpul, iar confortul este dat de functionalitatea intrerupatoarelor ori a prizelor si de sistemele inovative Smart Home, care controleaza reteaua electrica din intreaga casa.

Scat Sistem va ofera o serie de intrerupatoare si prize, produse de importanti producatori de top, descrise in detaliu, in cataloagele electronice.

Intrerupatoare

Caracteristicile principale ale intrerupatoarelor sunt liniile curate si moi, designul riguros, un minimalism rafinat pentru o libertate deplina  a combinatiilor. Tasta alba este ideala pentru a se adapta usor in orice mediu iar tasta Silver pentru o nota de stralucire tehnologica. In afara de albul clasic, regasit la placile ornamentale, se intalnesc si culori proaspete si cristaline, de:  negru, gri, reflex sau nuantele calde si moi ale placilor ornamentale din lemn masiv, tonalitatile rafinate si lucioase ale placilor din metal sau culorile informale ale celor din tehnopolimer.

Produsele Scat Sistem se incadreaza in spatiile de locuit in mod original, dar cu masura unui design esential.

Dintre materialele, din care sunt realizate intrerupatoarele si componentele acestora, cele mai importante ar fi: nuanta metalului, pentru rafinament si eleganta in propria locuinta, culoarea lemnului pentru mai multa caldura, modernitatea tehnopolimerilor si prospetimea materialului Reflex. Fiecare incapere isi are propriul aspect, ce trebuie scos in evidenta si  subliniat, in primul rand prin materialele care dau punctului lumina importanta, cuvenita si nuanta cea mai adecvata, precum si prin intermediul culorilor, de la cele clasice, alb si negru, la culoarea naturala a lemnului de artar sau par, de la verde si albastru metalizat, stralucitor, la culorile fresh ale lamaiei si mentei. Alegerea va apartine.

In ceea ce priveste instalarea, exista o serie de solutii versatile si modulare pentru posibilitati extinse de instalare, precum: montaj in zidarie, pe panou, aparent sau pe suport.

In cataloagele noastre online gasiti aparate de comanda si prize, pentru fiecare stil plus o gama larga de dispozitive cu instalare versatila, care respecta standardele internationale importante. Datorita modularitatii diferite a dispozitivelor (de la 1 la 3 module), a standardelor diferite de instalare si a fixarii dispozitivului pe suport, pot fi proiectate solutii de instalare cu un inalt nivel de siguranta.

Cel mai des intalnit sistem de prindere este sistemul clic-clac, care permite prinderea componentelor punctului lumina (dispozitiv si suport) pe placa, in mod simplu si rapid. Prinderea clic-clac  este un sistem de imbinari, caracterizat de o mai mare robustete structurala si de impecabila rigiditate, care simplifica introducerea si extragerea frontala a dispozitivelor.

Fixarea frontala a dispozitivelor, fata de suport ofera posibilitatea de a se interveni asupra instalatiei in orice moment si fara sa fie nevoie de indepartarea suportului din cutie.

Principalele comenzi intalnite la intrerupatoare sunt: comenzi cu buton basculant sau comenzi cu buton simplu.

Economisirea si gestionarea, cat mai eficienta a energiei electrice sunt caracteristici esentiale pe care produsele noastre vi le pot oferi.

Verificarea luminii, activarea unui scenariu sau gestionarea sarcinilor sunt doar cateva dintre numeroasele modalitati de utilizare a energiei. Combinatia intre mecanica si tehnologie permite simplificarea acestor gesturi cotidiene prin actionarea unui simplu buton, basculant sau simplu, cu precizie si perceptie intuitiva a functiilor asociate.

Printre produsele inteligente, marca Scat Sistem, se regasesc intrerupatoarele moderne, care ofera, in plus, retroiluminarea sau personalizarea luminii, cu ajutorului unui buton reglabil. Retroiluminarea, in culori diferite, imbunatateste vizibilitatea comenzilor, chiar si in intuneric iar simbolurile serigrafiate cu laser sau personalizate, in timpul fabricarii, indica intotdeauna functiile cu claritate.

De asemenea, exista dispozitive pentru un control complet, sigur si universal al energiei.  Cu ajutorul acestora puteti controla lumina, activand un scenariu domotic, gestionati diferitele sarcini ale curentului, sau transmiteti si primiti date multimedia. Produse civile cu o gama variata de functii, care raspund la acestea si la multe alte utilizari ale energiei, cu multiple comenzi: domotice, prin radiofrecventa sau control clima. Toate produsele sunt gandite, astfel incat, sa ofere o atentie speciala la siguranta tuturor utilizatorilor, mai ales a copiilor si la cerintele  si standarde inalte.

Prizele dintr-o locuinta sau orice fel de incapere sunt esentiale. Sunt acele dispozitive de conectare, cu ajutorul carora se realizeaza legaturile electrice, ale unor consumatori electrici, la o retea electrica, prin intermediul unei fise de curent.

Prizele pot fi de mai multe feluri:

• Prize monofazate, conectate la reteaua casnica
• Prize trifazate, conectate la reteaua industrial trifazata si diferiti curenti

Scat Sistem iti ofera prize pentru standarde diferite, comutatoare si placute ornamentale cu modularitati diferite pentru a putea proiecta, organiza si gestiona energia, in functie de exigentele din nenumarate tari din intreaga lume.

Astfel, puteti gasi: prizele de curent cu brevet Sicury – ideale pentru a evita contactele accidentale cu curentul electric.

• Prize Sicury 2P+T la standarde italiene, cu unul sau doua module;
• Prize Sicury 2P+T interblocate, cu intrerupator autonom diferential, cu doua sau trei module;
• Prize Sicury 2P+T, 250 V, pentru linii dedicate, in culori diferite, simple sau cu mai multe module;
• Prize de ras;
• Prize la standard francez 250 V, borne cu cablaje rapide, cu doua module;
• Prize standard Englez 250 V, cu cate doua module;
• Prize standard Elvetian 250 V;
• Prize standard Euro America 250 V, simple sau cu doua module;
• Prize standard American si Arabia Saudita, 127 V, simple sau cu trei module;
• Prize standard America 250 V, simple;
• Prize standard Israelian 250 V, simple sau cu doua module;
• Prize standard Argentina 250 V, simple sau cu doua module;
• Prize standard britanic 250 V, cu unitate de semnalizare inclusa;
• Prize receptie semnal , ce poti fi gasite in diferite nuante.

In functie de design-ul incaperii si de functionalitate , puteti gasi in cataloagele online, prize si intrerupatoare in forme, dimensiuni, texturi si culori diferite, dar si o multime de componente electrice pentru acestea.

Scat Sistem va ofera solutii pentru toate necesitatile electrice dintr-o casa sau o cladire, pentru un plus de confort si design.

Pentru detalii despre anumit produs, nu ezitati sa contactati specialistii nostri.

  • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
    Sector 2, Bucuresti, Romania
  • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • iconTelefon: +40 374 884 456
  • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
    Sambata – Duminica: Inchis
Top