SCAT SISTEM

SCAT SISTEM ofera solutii complete pentru instalatiile electrice de joasa si medie tensiune, calitatea fiind principala preocupare in selectarea furnizorilor si a partenerilor.

 

title_669320b729e0b5284843151720918199

Alegeti calitatea serviciilor

Distribuitor de echipamente electrice, Scat Sistem isi asuma responsabilitea de a pune pe piata produse si servicii de calitate superioara, la standarde europene considerand acest lucru la fel de important cum este si proiectarea unei instalatii electrice respectiv executarea ei.

Daca conditiile enumerate mai sus nu sunt indeplinite conform normelor in vigoare creste riscul producerii pagubelor sau chiar pierderilor de vieti omenesti. De aceea, noi am investit in calitate, logistica si consultanta implicandu-ne in proiecte langa companii mari cat si companii mici.

Seriozitatea cu care ne respectam termenele, viziunea si strategia in logistica, dar si distributia pe piata din Romania si din Europa ne-au ajutat sa ne dezvoltam si sa ne mentinem in topul preferintelor. Convingeti-va singuri, alegand calitatea in servicii cat si in produse.

Contact
title_669320b729e4213369134701720918199

Experienta noastra

Scat Sistem, infiintata in 2003 reprezinta o companie cu activitati distincte ce are la baza distributia si gasirea de solutii in proiecte a echipamentelor electrice, integrarea generatoarelor de mare putere, a tablourilor electrice si de automatizare.

Responsabilitate, Pasiune si Tehnologie sunt cele trei cuvinte care au stat la baza dezvoltarii companiei noastre. Scat Sistem va ofera cele mai bune solutii pentru automatizarea cladirilor: solutii BMS si automatizari Smart Home. Automatizarea unei cladiri de birouri sau industriale reprezinta controlul total asupra tuturor instalatiilor din acel obiectiv, dar si urmarirea centralizata, scaderea consumului de energie, apa sau caldura. In comparatie cu alti competitori de pe piata, asiguram si suportul logistic de care are nevoie orice companie.

Noutati
title_669320b729e6f10215143551720918199

Responsabilitate, Pasiune si Tehnologie

Responsabilitate, Pasiune si Tehnologie sunt cele trei cuvinte care ne caracterizeaza si cu care ne intampinam clientii zi de zi.

Scat Sistem este o firma cu capital privat integral romanesc, care are ca activitate de baza distributia si importul de materiale electrice profesionale si corpuri de iluminat, atat pentru uz casnic, cat si industrial. De asemenea, suntem implicati in productia si integrarea generatoarelor de mare putere, a tablourilor electrice si de automatizare, dar avem in vedere si gasirea de solutii si alternative pentru automatizarea cladirilor – home smart automatization. In prezent, colaboram cu mari producatori de echipamente electrice din Europa si asiguram distributia unor fabrici de renume preacum: OBO, SCHNEIDER, LEGRAND, GEWISS sau EATON....

Cataloage

 
20
Ani de activitate
 
7 700 000 EURO
Cifra de afaceri
 
20
Angajati
 
4
Domenii de activitate

Echipa Scat Sistem

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul instalatiilor electrice, SCAT SISTEM este furnizorul tau de incredere, pe care te poti baza in achizitia de servicii si materiale electrice de calitate. Suntem o echipa de profesionisti, care trateaza diferit fiecare client in parte, in functie de serviciile solicitate.

Seriozitatea si promptitudinea sunt alte calitati de la care nu facem rabat: in situatia in care un produs nu va multumeste, sau nu corespunde cu cerintele dumneavoastra, va stam la dispozitie si suntem dispusi sa va inlocuim produsul sau sa va restituim banii in cel mai scurt timp. Nu ezitati sa ne contactati!

Pentru suport si informatii despre produse apelati cu incredere unul dintre consilierii nostri de vanzari iar pentru suport logistic - comercial sau de achizitii nu ezitati sa contactati personalul specializat, la numerele de telefon afisate la sectiunea "Contact" ori la email office@scatsistem.ro.

  • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
    Sector 2, Bucuresti, Romania
  • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • iconTelefon: +40 374 884 456
  • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
    Sambata – Duminica: Inchis
Top