Welcome to ScatSistem.ro

SCAT SISTEM are ca obiectiv principal distributia si furnizarea de produse si echipamente pentru instalatiile electrice de joasa si medie tensiune.

Infiintata in 2003, SCAT SISTEM se bazeaza in principal pe calitatea produselor si pe un mod de lucru transparent, simplu si eficient in relatia cu toti clientii si furnizorii sai.

Pentru gama noastra completa de produse, accesati sectiunea Cataloage electronice unde puteti viziona cataloage cu informatiile tehnice despre echipamentele oferite de noi.

cataloage
Scat Sistem

LATEST NEWS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua!
03 May
Cresterea confortului si a sigurantei casei dumneavoastra sunt o prioritate pentru noi. Scat Sistem vine in ajutorul dumneavoastra cu cele mai performante sisteme de automatizari Smart Home, pentru casa dumneavoastra. Sistemul de casa inteligenta fara fir. RF Control permite controlul
05 May
Automatizarea unei case reprezinta in primul rand cresterea confortului, a sigurantei si in primul rand controlul asupra instalatiilor. Scat Sistem vine in ajutorul dimneavoastra cu cele mai performate si profesionale sisteme de automatizari Smart Home, la standarde europene. Indiferent ca te
04 May
Scat Sistem va ofera cele mai bune solutii Smart Home impotriva trasnetului cu ajutorul paratrasnetelor cu amorsare. Noi am investit si creat compania Microlight, al carei scop este sa ofere solutii active in instalatiile de protective exterioara importiva trasnetului la standarde armonizate la
06 May
Scat Sistem ofera o gama variata de produse si echipamente electrice, atat pentru uz civil, cat si industrial, dintre care face parte si integrarea generatoarelor de putere. Rolul acestora este de a alimenta cu curent electric consumatoarele, receptorii si de a incarca bateriile de acumulatoare.

SCAT SISTEM

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium
PROFESSIONAL SERVICES

Scat Sistem iti ofera servicii profesionale si o gama variata de produse, in domeniul instalatiilor de medie sau joasa tensiune. Convinge-te de calitatea produselor si de seriozitatea noastra, testand produsele SCAT SISTEM. Poti beneficia de tehnici inovative si produse certificate ISO, la cele mai inalte standarde.

CALITATE SI STANDARDE EUROPENE

Calitatea produselor, flexibilitatea si profesionalismul sunt caracteristicile principale care ne recomanda si stau la baza dezvoltarii companiei noastre. Scat Sistem va ofera servicii si produse electrice de calitate, durabile in timp si cu caracteristici tehnice la standarde europene. Iti punem la dispozitie solutii inovative pentru siguranta si confortul tau.

SMART HOME

Iti revonezi sau construiesti o casa, ia in calcul, in primul rand confortul si siguranta acesteia. Scat Sistem iti pune la dispozitie cele mai performante si profesionale sisteme de automatizari – Smart Home. Cere sfatul specialistilor de la Scat Sistem si afla cum poti controla intregul sistem electric din locuinta cu ajutorul unui SmartPhone.

RELATIA CU CLIENTII

Ai nevoie de solutii inteligente pentru casa sau la birou? Scat Sistem iti vine in ajutor cu o gama variata de produse si echipamente electrice. Ceea ce ne recomanda la nivel inalt sunt calitatea produselor, transparenta in relatia cu partenerii externi sau interni si o abordare diferita in relatia cu clientii. Convinge-te si tu!

  • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
    Sector 2, Bucuresti, Romania
  • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • iconLandline/Fax: +4 0212 521 670
  • iconMonday–Friday 8:30 AM–17 PM
    Sambata – Duminica: Inchis
Top