Corpuri de iluminat si echipamente electrice profesionale

Aici vei gasi o gama foarte larga de sisteme de iluminat pentru casa, pentru birou, industriale, architecturale, de interior sau de exterior.

Pe toate le puteti vedea in cataloagele noastre electronice, bine structurate si impartite, cu produse de iluminat pentru cele mai diverse si pretentioase gusturi, indeplinind toate standardele de siguranta si cu garantia calitatii.

Corpuri de iluminat pentru interior

In ceea ce priveste iluminatul interior, puteti gasi aici nenumarate produse pentru toate bugetele si gusturile: de la produse de lux, pana la sisteme de iluminat vintage sau unele extrem de simple.

Linia de produse Do it, pe care o regasiti in cataloagele Arelux, va ofera sisteme de iluminat pentru orice tip de spatiu interior, precum: benzi autoadezive cu LED, serie de corpuri de iluminat liniare ori cu posibilitatea de conectare intre ele, decorative, aplice, plafoniere, corpuri de iluminat tip reglete, utile in hale sau depozite.

In catalogul Arelux Smarter gasiti sisteme de iluminat pentru interioare moderne, vintage, clasice, spoturi diverse, pentru camera copiilor sau baie. Sunt produse realizate din materiale si forme cat mai diverse: cu structura din metal, lemn, cu decoratiuni din cristale, sticla transparenta, din tesaturi si echipate cu LED-uri SMD. Solutii de iluminat precum: lampi, candelabre, aplice, plafoniere si o serie de spoturi incastrate, fixe sau reglabile.

Sisteme de iluminat profesionale pentru interior, de accent sau ambientale se regasesc si in catalogul Elba Office & Retail. Aici sunt evidentiate LED-uri ce se alimenteaza cu acumulatori, pentru iluminat redus, destinate iesirii de siguranta, pentru evidentierea anumitor produse sau standuri specializate din spatii comerciale, industriale sau diferite sali de asteptare.

In catalogul exclusiv Elba Industrial se regasesc o serie de LED-uri Eco cu rezistenta mare la umiditate, la praf, caldura, la impact si pentru iesiri de siguranta, destinate zonelor industriale sau diferitelor hale.

Sisteme de iluminat interior, la standarde ridicate, se regasesc si in catalogul Elmark Lighting, in stiluri si forme variate, pentru uz casnic sau industrial.  Aici pot fi trecute in revista candelabre, plafoniere, lampi, spoturi si pendule, cu structura din metal, decorate cu cristale, sticla sau diferite tesaturi. Categoria Decor este destinata celor mai rafinate gusturi, fiind o categorie de lux, cu produse realizate din materiale unicat, in forme si culori inedite.

Corpuri de iluminat pentru baie

Lumina ambientala de la baie sau pentru buna desfasurare a activitatii din baie ocupa un loc important pentru un trai confortabil si sanatos. De aceea, alegerea luminii si pozitionarea acesteia in baie este o prioritate, indiferent ca vorbim de baia de acasa sau cea de la birou.

Colectia Arelux Smarter are o serie de produse dedicate si acestei zone. Aici se regasesc multiple aplice sau plafoniere cu LED, cu protectie mare la umiditate.

Un alt catalog unde puteti gasi produse special destinate bailor este  Elmark Lighting. In categoria Indoor sunt cuprinse pe langa spoturi de iluminat pentru decor si LED-uri speciale pentru baie, cu rezistenta mare la umiditate.

Corpuri de iluminat bucatarie

Iluminatul de decor sau general pentru bucatarie este important, mai ales pentru gospodinele care isi petrec zilnic ore intregi in astfel de spatii. O linie de produse de calitate pentru aceasta zona puteti regasi in cataloagele Arelux Do it, cum ar fi: benzi autoadezive cu LED, corpuri de iluminat liniare, cu sectiune patrata sau cu posibilitate de conectare intre ele, pentru iluminatul mobilei de bucatarie, rafturi, cu montaj in scafe de rigips sau in tavan.

Si in catalogul Arelux Smarter poti gasi o serie de aplice, plafoniere sau candelabre, potrivite pentru zona bucatariei, unele potrivite pentru bucatarii de lux.

In catalogul Elba Industrial, se pot gasi o serie de LED-uri potrivite pentru bucatarii mari, de hoteluri sau restaurante, cu protectie mare la umiditate si caldura.

De asemenea, in catalogul Elmark Lighting puteti regasi produse de iluminat de decor sau general, pentru bucatarii, precum: spoturi, pendule, plafoniere, candelabre, realizate din diferite structuri de metal, lemn, cu decoratiuni din sticla colorata, cristale sau diverse tesaturi, in forme dintre cele mai inedite.

Corpuri de iluminat

Iluminatul de decor sau general din baie are un rol important in viata noastra cotidiana. Un iluminat de calitate te ajuta sa-ti desfasori activitatea zilnica din baie in conditii normale. SCAT SISTEM va pune la dispozitie o serie de produse destinate acestei zone importante, din casa sau de la birou, cu protectie la umiditate si la standarde care satisfac si cele mai rafinate gusturi.

Astfel, puteti gasi o serie de astfel de produse, destinate oricarei bai, in cataloagele Arelux Smarter sau Elmark Lighting.

Corpuri de iluminat Birouri si Office

Sistemele de iluminat din incaperile de birou sau cladirile office trebuie sa fie bine pozitionate si sa ofere un mediu bun de productivitate. Cele mai importante sisteme de iluminat, potrivite pentru astfel de spatii, pot fi gasite in cataloagele SCAT SISTEM.

Catalogul Elba Office & Retail ofera sisteme de iluminat, exclusiv destinate spatiilor office sau industriale. Va putem pune la dispozitie LED-uri cu acumulatori, cu iluminat redus, pentru iesiri de siguranta sau spatii comune, holuri, receptii sau coridoare largi.

In catalogul Arelux, linia de produse Do it, se pot gasi diferite LED-uri cu durabilitate mare si culori calde ambientale, pentru iluminat interior in birouri sau holuri din cladiri office.

Arelux Smarter iti ofera posibilitatea sa alegi sisteme de iluminat inteligente pentru birouri si spatii office cu pretentii, precum: o serie de aplice, spoturi si plafoniere cu LED din materiale si cu sisteme de prindere diverse.

Gama sistemelor de iluminat Elba Profesional contine o serie LED-uri de putere medie, destinate zonei office cu spatii expuse la umiditate, caldura sau praf sau pentru iesirile de urgenta, cu grad mare de protectie.

De asemenea, in catalogul Elmark Lighting se regasesc multiple sisteme de iluminat, destinate spatiilor de birouri sau office.

In categoria Indoor se pot gasi spoturi de decor,  in forme si materiale diferite, paneluri LED pentru spatii de birouri, iar in colectia Industrial o serie de spoturi cu senzori, lampi sau LED-uri pentru spatii industriale ori sali de asteptare de mari dimensiuni.

Corpuri de iluminat cu LED

Cele mai importante sisteme de iluminat cu LED se regasesc in colectia Arelux Smarter, in stiluri diferite. In categoria Modern se regasesc corpuri de iluminat pentru interior, echipate cu LED-uri SMD, ce merg montate suspendat, pe tavan sau perete. Wall&Ceiling ofera o serie de aplice si plafoniere cu LED-uri SMD, cu decoratiuni din cristale si rame decorative. Tot aici, in gama Spotlights se regasesc o serie se corpuri de iluminat pentru interior echipate cu LED SMD.

Si in catalogul Elba Office & Retail se regasesc sisteme de iluminat profesionale pentru hale industriale sau spatii de depozitare, dotate cu LED-uri, precum: cele destinate iesirilor de siguranta, FlexiRail cu rol de a evidentia anumite zone sau produse, Lightwave- LED-uri cu rol ambiental sau LED-uri patrate pentru orice fel de spatii comune.

In Elba Industrial sunt prezentate o serie de LED-uri Eco de putere medie, pentru spatii cu umiditate mare, praf, caldura extrema, pentru iesiri de urgenta, rezistente la impact si ideale in spatii de depozitare sau hale industriale.

Catalogul Elmark Lighting cuprinde o serie de sisteme de iluminat de interior sau exterior, de decor, in stiluri variate, dotate cu LED, precum: paneluri LED pentru spatii de birouri, spoturi cu senzori, LED-uri speciale pentru baie, benzi dotate cu LED sau cele destinate pentru spatii industriale ori sali de asteptare.

In catalogul Arelux Do it se pot regasi o serie de benzi cu LED-uri cu fixare rapida, de proiectoare etanse echipate cu LED-uri COB, pentru iluminat arhitectural, fatade sau diferite lampi cu LED, pentru panouri publicitare.

Corpuri de iluminat Industrial

Un rol extrem de important il au si luminile destinate spatiilor de lucru sau industriale. Cele mai potrivite sunt cele care ofera consumuri reduse, rezistenta in timp si durabilitate mare.

Pentru aceasta categorie, am creat o serie de produse, ce pot fi gasite in mai multe cataloage.

Noua linie de produse Arelux, intitulata Do it cuprinde corpuri de iluminat tip reglete liniare, utile in hale industriale, depozite, in scafe si nise sau anumite proiectoare etanse cu lampi fluorescente de mare putere.

In catalogul Elba Industrial puteti regasi o serie de LED-uri Eco de putere medie, pentru zone cu umiditate, praf sau caldura extrema, pentru iesiri de urgenta, rezistente la impact si ideale in spatii de depozitare sau hale industriale.

Produse din aceasta categorie se regasesc si in catalogul Elba Office & Retail. Sisteme de iluminat destinate iesirilor de siguranta, LED-urile cu o tehnologie modulara, moderna si flexibila, cu rolul de a evidentia anumite produse sau standuri specializate si LED-uri ce se alimenteaza cu acumulatori, asigurand un iluminat redus pentru evacuarea incaperii.

Elmark Lighting este  un alt catalog ce cuprinde o serie de LED-uri de interior sau exterior, pentru uz industrial, sali de asteptare de mari dimensiuni, lampi sau spot-uri cu senzori.

Corpuri de iluminat Moderne

Aici vei gasi cele mai noi si moderne sisteme de iluminat, atat pentru interior cat si pentru exterior precum si o serie de corpuri de iluminat modern si de lux.

In catalogul Arelux Smarter se regaseste o linie exclusiv moderna, cu diferite corpuri de iluminat pentru interior, cu structura din metal cromat, cu decoratiuni din cristal, sticla transparenta sau din tesaturi, echipate cu LED-uri SMD.

Si in catalogul Elmark Lighting se pot gasi o serie de produse pentru iluminat de decor sau normal, moderne. Categoriile Decor, Decor Design si Indoor cuprind o serie de pendule, spoturi, plafoniere sau candelabre cu structura din metal, decorate cu cristale, sticla transparenta, diferite tesaturi sau materiale unicat, speciale pentru spatii sofisticate si gusturi moderne.

Este ceva ce doresti, dar nu ai gasit in oferta noastra?
Suna-ne. Vom incerca sa te ajutam sa iti gasesti produsul dorit.

  • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
    Sector 2, Bucuresti, Romania
  • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • iconTelefon: +40 374 884 456
  • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
    Sambata – Duminica: Inchis
Top