Obo Bettermann este compania ce conduce curentul electric si controleaza energia electrica in perfecta siguranta
De pese 100 de ani, Obo Bettermann ghideaza clientii si colaboratorii sai din intreaga lume spre o lume mai sigura si cu mai mari performante in instalatii electrice si solutii de alimentare si management economic al curentului.

 • Mai multe detalii

  Cu peste 30.000 de produse pe piata, realizate cu ajutorul celor 3000 de angajati din cele peste 40 de filiale, compania si-a creat drumul catre una dintre cele mai apreciate firme din domeniul electric.

  Dat fiind faptul ca acest domeniu este unul de risc si transportul de energie electrica si date presupune reglementari stricte de securitate, compania pretuieste extrem de mult siguranta. Tocmai de aceea, puteti descoperi in aria de produse Obo Betterman un intreg catalog cu sisteme de protectie impotriva focului.

  Ce produse puteti gasi in catalogul cu solutii de protectie impotriva focului?

  In cea mai mare parte a catalogului veti putea gasi sisteme de izolare extrem de performante. Putegi rasfoi paginile catalogului pentru a identifica conducte de fibra si izolatoare pentru cabluri, dar si tipuri de mortar si spume speciale pentru izolatie. Puteti gasi si cleme pentru tevi si conducte rezistente la foc si sisteme de sustinere (suporturi metalice) pentru cabluri si conducte.

  De asemenea, puteti gasi si suruburi speciale, cutii de jonctiune, conducte de conducere a cablurilor de curent, dar si accesorii specifice gamei de produse.

  Alegeti sa fiti in siguranta cu profesionistii de la Obo Bettermann

  Oferind solutii complete pentru transportul curentului electric si pentru controlul energiei, chiar si pentru industria grea, compania Obo Bettermann este normal sa investeasca in siguranta si sa asigure transportul de energie electrica in conformitate cu normele de protectie in situatii de incendiu.

  Alegeti produsele din catalogul Obo Bettermann BSS pentru a va proteja intreaga instalatie si pentru a avea posibilitatea sa gestionati eficient o situatie de criza in cazul unui incendiu.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top