Schneider este specialistul mondial in managementul energiei si automatizarii
Schneider este o companie mondiala, axata pe managementul electric si automatizarea sistemelor de energie electrica. Prin profesionalism si dedicare, compania va pune la dispozitie o foarte mare gama de produse de electrica si automatizare.

 • Mai multe detalii

  In catalogul Schneider veti descoperi peste 10 clase principale de produse si servicii de maxima eficienta energetica.

  Ce puteti gasi in Ghidul electricianului de la Schneider?

  In acest catalog, denumit Ghidul electricianului, compania Schneider va prezinta solutiile cele mai noi de aparatura ultratermina (11 clase specifice: Unica Class si Unica Top, Unica Basic, Unica Plus si Unica Allegro, Sedna, Asfora, Multifix si Mureva, Rapstrap si Cedar Plus). Aici puteti gasi rame si mecanisme specifice fiecarei clase.

  Tot in acest catalog veti gasi si sisteme de instalatii complexe (mecanisme Altira, jgheaburi, coloane si doze de deservire si pardoseala Optiline si Ultra). De asemenea, aici puteti gasi si sisteme pentru cladiri inteligente, piese pentru distributie electrica de joasa tensiune, sisteme de control si comanda si tablorui electrice si prize industrial.

  Fie ca aveti nevoie de toate acestea sau doriti un sistem de iluminat de siguranta, surse neintreruptibile de tensiune sau solutii de automatizare si control industrial, puteti apela la Schneider.

  Schneider va asigura cele mai eficiente solutii energetice

  Compania Schneider va va putea deservi cu solutii de eficientizare energetica si cu sisteme rezidentiale si industriale de control si automatizare la un raport pret/calitate excelent.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top