Olympia Electronics va intampina cu cele mai calitative sisteme de iluminat
Compania Olympia Electronics a fost fondata in anul 1979 si inca de atunci este activa pe piata sistemelor de iluminat, pozitionandu-se ca lider pe piata greceasca de electrice si electronice.

 • Mai multe detalii

  Compania a demonstrat seriozitatea si profesionalismul de-a lungul timpului, castigand nenumarate premii si distinctii in intreaga Europa. Cu ajutorul celor aproximativ 200 de angajati, compania inoveaza si lucreaza mereu la sisteme si produse noi.

  De asemenea, compania pune un foarte mare accent pe siguranta. Tocmai de aceea, au si un catalog specific de prezentare pentru produsele lor.

  Produse ce se regasesc in catalogul Safety & Security – Olympia Electronics

  Inca de la inceputul catalogului veti observa accentul pus pe siguranta. Prima clasa de produse regasite in catalog sunt sisteme de iluminat pentru urgente. Aici veti putea gasi neoane cu LED sau pe baza de lumina fluorescenta.

  Puteti identifica in catalog si sisteme de detectie a incendiilor si a scurgerilor de gaz. De asemenea, in catalog puteti gasi si sisteme anti-furt de ultima generatie si dispozitive de monitorizare avansata.

  In ceea ce priveste partea electrica, catalogul dezvaluie o gama larga de termostate electrice, sisteme electrice pentru neutralizarea insectelor, dar si o gama de accesorii in acest domeniu (elemente de semnalizare electrica a iesirilor din cladiri).

  Uitati-va in catalogul Olympia dupa absolut orice produse doriti si apoi comandati-le pentru a elimina toate grijile privitoare la confortul si siguranta pe care trebuie sa vi le ofere orice spatiu in care va aflati.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top