Solutii de Iluminat Elmark
Elmark se prezinta cu o gama bogata de sisteme de iluminat, de interior, de exterior, sisteme de iluminat pentru decor, in stiluri variate, sisteme de iluminat pentru uz industrial si alte componente electrice.

 • Mai multe detalii

  Pe scurt, despre oferta Elmark Lighting

  Categoria Decor cuprinde o serie de pendule, spoturi, plafoniere sau candelabre, cu structura din metal, decorate cu cristale, sticla transparenta, opal sau diferite tesaturi. Sistemele de iluminat din categoria Decor satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi, fiind o categorie de lux. Pentru un decor special sunt ideale produsele din categoria Decor Design, realizate din materiale unicat, cu corpuri care imita cesti de cafea, lampi de cinema sau sticle de vin colorate si forme dintre cele mai inedite.

  Categoria Indoor aici se regasesc o serie de spoturi pentru iluminat, de decor, in forme si materiale diferite, paneluri LED pentru spatii de birouri, unele cu rezistenta mare la umiditate, LED-uri fluorescente, pentru iesiri de urgenta sau LED-uri speciale pentru baie.

  Lampi si componente in aceasta categorie se regasesc lampi cu filament vintage, LED-uri cu forme diferite, benzi dotate cu LED, pentru iluminat de decor si alte sisteme electrice.

  Colectia Outdoor aici sunt cuprinse sisteme de iluminat cu corpuri din aluminiu sau cupru, felinare, stalpisori pentru gradina sau diferite spoturi.

  Colectia Industrial cuprinde o serie de LED-uri destinate spatiilor idustriale, salilor de asteptare de mari dimensiuni, lampi sau spoturi cu senzori.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top