Elko EP ofera solutii de control iNELS RF de cea mai inalta calitate, de peste 23 de ani
Elko EP este una dintre cele mai dezvoltate companii in domeniul electric si electronic. Compania a luat nastere in Cehia si timp de peste 23 de ani a fost partenerul de incredere in ceea ce priveste productia de sisteme energetice si de control pentru cladirile inteligente.

 • Mai multe detalii

  In ultimii ani, compania a scos pe piata peste 200 de tipuri de relee energetice, sisteme modulare si dispozitive de control al energiei. In cea din urma categorie se intalnesc si panourile de control si dispozitivele pentru cladiri inteligente.

  Controleaza tot ce tine de partea electrica in locuinta ta, prin dispozitive energetice wireless

  Catalogul Elko EP iNELS RF Control prezinta o gama larga de dispozitive de control al energiei, special concepute si adaptate cerintelor unor locuinte inteligente. In acest catalog poti descoperi sisteme de control al energiei, telecomenzi wireless de control, aplicatii specifice sistemelor de control wireless.

  Tot in acest catalog veti putea vedea si switchuri wireless si sisteme de iluminat avansate. De asemenea, catalogul Elko EP iNELS RF Control contine si o sectiune cu sisteme de control al temperaturii, bazate tot pe wireless si pe senzori performanti.

  Monitorizarea si intreaga administrare a acestor sisteme performante este asigurata de softurile specifice si de gama larga de accesorii si programe de management eficient al energiei, puse la dispozitie tot de catre compania Elko EP.

  Asadar, pe baza acestor produse, compania Elko EP reuseste sa ofere solutii complete de electrica avansata si de control al energiei in cadrul locuintelor inteligente.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top