Gewiss este compania pentru care dezvoltarea este o trăsătură constantă în management
Gewiss este o companie inovativă din domeniul electric și electronic, ce dispune de o gamă vastă de peste 20.000 de produse electrice, de iluminat și sisteme de protecție. An de an se poziționează cât mai vizibil ca o companie ce investește în calitate și în inovație.

 • Mai multe detalii

  Tocmai datorită axării pe performanță, compania Gewis pune la dispoziție numai produse de calitate și soluții complete pentru locuințe inteligente. Însă compania vine în ajutorul clienților și cu servicii profesionale în această arie.

  Catalogul de produse Gewiss conține următoarele produse

  O vastă gamă de prize și dispozitive modulare de aparataj, o gamă separată de carcase și cutii de distribuție, dar și o gamă de sisteme de distribuție metalice și panouri de distribuție.

  Fiecare produs este catalogat și categorisit în funcție de specificațiile tehnice și de categoria din care face parte. Toate sunt sortate și așezate într-un catalog extrem de vast, pentru a putea fi găsite ușor și pentru a oferi prin fișele tehnice de specialitate informații utile clienților.

  Peste 20 de mii de produse se află în portofoliul Gewiss

  În portofoliul final al firmei puteți observa peste 20.000 de produse încadrate în aceste categorii. De toate aceste produse vă puteți bucura, asigurându-vă confortul necesar în locuință sau în spațiul de birouri.

  Dacă apelași la compania Gewiss, vă puteți bucura în același timp și de siguranță și de inovație și de profesionalism.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top