Kanlux reprezinta inovatia si inteligenta in sistemele de iluminat ale locuintei
Kanlux este una dintre cele mai inovative companii de pe piata, din segmentul productiei corpurilor de iluminat. De peste 30 de ani, Kanlux vine in intampinarea clientilor cu solutii inovative si cu cele mai profesioniste corpuri de iluminat pentru locuinte, gradini si spatii industriale si comerciale.

 • Mai multe detalii

  Kanlux are o gama enorma de produse ce numara peste 1500 de unitati. In cataloagele Kanlux acestea pot fi gasite, sortate pe categorii principale de produse, asa incat fiecare client si colaborator sa stie exact ce are nevoie si unde gaseste.

  Ce gasim in catalogul Kanlux Light Sources?

  In catalogul Kanlux Light Sources 2017 gasim o gama uriasa de becuri si neoane, alaturi de tot felul de corpuri de iluminat si accesorii de calitate pentru acestea.

  Grupate in 15 mari categorii, produsele sunt prezentate alaturi de informatii tehnice detaliate, pentru a fi la indemana tuturor celor interesati. Puteti gasi in catalog produse din categoria LED, becuri pe Halogen, spoturi, neoane si profile pentru acestea.

  De asemenea, catalogul contine o categorie separata de globuri (becuri bulb) si o categorie de candele.

  Peste 120 de pagini cu produse de ultima generatie

  Peste 120 de pagini de performanta intruchipata in corpuri de iluminat va asteapta in catalogul Kanlux Light Sources. Descoperiti toate aceste produse si achizitionati-le de la Kanlux, compania care va ofera cele mai inovative solutii de iluminat pentru locuinta dumneavoastra!

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top