Kanlux aduce pe piata cele mai inovative corpuri de iluminat
Compania Kanlux a luat nastere in 1989, iar in cei peste 25 de ani de existenta a devenit, fara indoiala, lider pe piata, in sectorul corpurilor de iluminat. Compania produce si distribuie la nivel global sisteme de iluminat la un excelent raport calitate / pret.

 • Mai multe detalii

  Gama de produse a companiei se imparte in mai multe clase. Kanlux produce corpuri de iluminat arhitectural, de interior, de exterior, insa este o companie cunoscuta si pentru accesoriile de instalatii electrice si pentru productia diverselor surse de lumina.

  Ce puteti gasi in catalogul cu piese de iluminat arhitectural?

  In catalogul tehnic cu sisteme de iluminat arhitectural puteti gasi peste 100 de modele de corpuri de iluminat, din clase variate. Puteti gasi corpuri LED si elemente de iluminat din gama EL si DL.

  Puteti gasi proiectoare, becuri cu senzori, neoane de diverse forme, spoturi si stalpi pentru iluminat. In acelasi catalog puteti descoperi placute de marcaj pentru interiorul cladirilor (spre exemplu: semne cu iesirea din cladire, semnalizare scara de incendiu etc).

  Apeleaza la Kanlux pentru unele dintre cele mai calitative corpuri de iluminat!

  Kanlux este compania care poate oferi cele mai calitative corpuri de iluminat arhitectural si care poate asigura produse la nivel global, in peste 40 de tari, aflate chiar si in afara Europei. Imbunatatind in permanenta produsele si imbinand calitatea si inovativitatea cu funtionalitatea, Kanlux reuseste sa aduca pe piata cele mai inovative sisteme de iluminat arhitectural, interior si exterior si cele mai calitative accesorii pentru instalatia electrica a unei locuinte sau a unui spatiu comercial.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top