Kanlux SA este una dintre cele mai importante companii globale din sectorul de iluminare
Infiintata ca o companie mica de familie, in 1989, Kanlux s-a dezvoltat de-a lungul timpului si a devenit o companie globala care ofera solutii ingenioase de iluminare, bazate mai multe clase mari de produse.

 • Mai multe detalii

  In total, compania Kanlux ofera o gama de peste 1500 de produse in sectorul iluminatului architectural, iluminatului de interior si exterior.

  Insa compania dezvolta si produse performante pentru iluminat gradini. Aceste produse sunt grupate toate in catalogul specific, Kanlux Garden Lights.

  Produse ce le puteti gasi in catalogul de iluminat pentru gradina

  De la stalpi de iluminat si felinare, pana la neoane tip bulb si becuri cu senzori, in acest catalog puteti gasi orice solutie de iluminat pentru gradina. Gandite si proiectate pe cele mai performante sisteme LED, aceste corpuri de iluminat au un design aparte si o eficienta sporita.

  Rasfoiti catalogul si priviti fiecare dintre cele 13 clase mari de produse, pentru a face alegerea perfecta pentru gradina dumneavoastra. Puteti gasi corpuri de iluminat LED (4 clase), felinare clasice si corpuri de iluminat de tipul stalpilor.

  Alegeti sistemele Kanlux pentru iluminarea gradinii, daca doriti sa aveti eficienta si eleganta sunt incorporate intr-un singur produs.

  Cumpara de aici produse pentru sistemul electric, daca doresti ca standardele de calitate si siguranta sa fie repsectate pana la capat.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top