TEM este compania ce-ti asigura performanta electrica
TEM a pornit pe piata ca o afacere de familie. A ajuns insa, in scurt timp, sa exporte si sa livreze piese electrice si sisteme avansate din aceasta nisa in peste opt locatii globale.

 • Mai multe detalii

  Compania s-a specializat pe 11 game specifice de produse.

  Catalog general de produse TEM

  In catalogul de produse TEM gasim o intreaga armonizare a sistemului energetic. Putem comanda de aici produsele clasice pentru locuinta noastra (prize si intrupatoare), dar putem gasi si sisteme de control avansat (control al temperaturii) si sisteme de acces pe baza de senzor (ARX Sistem).

  Catalogul contine si componente, accesorii electrice si obiecte decorative (rame pentru prize). De aici puteti comanda tot ce aveti nevoie pentru a va moderniza instalatia electrica din locuinta.

  Performanta fara nicio scuza

  Intreaga companie gandeste si actioneaza pe piata doar intr-un singur sens: catre excelenta. Produsele si serviciile reflecta acest trend, indiferent de situatie. Niciun produs nu pleaca de pe banda de productie fara a fi testat si aprobat de specialisti, la TEM.

  Cumpara de aici produse pentru sistemul electric, daca doresti ca standardele de calitate si siguranta sa fie repsectate pana la capat.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top