Schrack Technik este compania axata pe competenta si personalitate
Cu peste 20.000 de produse raspandite in Viena, Bucuresti, Bacau, Sibiu, Oradea si Timisoara, Schrack Technik este compania la care doriti sa apelati atunci cand aveti nevoie de solutii ingenioase in cablaj electric si instalatii de iluminat, dar si de transformatoare si retele de distributie.

 • Mai multe detalii

  Catalgoul general al companiei Schrack contine peste 30 de clase generale de produse. Iata ce veti putea gasi in toate acestea.

  Catalogul general de produse Schrack contine urmatoarele unitati

  De la corpuri de iluminat interior si exterior, la dulapuri si cutii de distributie si contorizare, dar si relee si aparatura de masurare, in catalogul general de produse Schrack puteti gasi mii de produse din gama electrica si electronica.

  Puteti gasi si cleme si canale pentru cablu, dar si intrerupatoare automate si comutatoare de putere. Aparate de comanda si semnalizare, elemente de iluminat de siguranta, UPS-uri si tot felul de elemente de retelistica pe cupru sau fibra optica, toate acestea pot fi gasite in catalogul companiei.

  Schrack Technik este reprezentata de calitate austriaca

  Garantarea calitatii produselor si informarea consumatorilor prin fise tehnice detaliate si cataloage de produs sunt unele dintre cele mai importante principii caracteristice companiei Schrack.

  Puteti comanda online toate produsele Schrack, iar acum, datorita unui sistem avansat de webshopping, toate produsele vor putea fi grupate in liste personalizate dupa nevoile dumneavoastra si adaugate in cos printr-un simplu click.

  Livrarea produselor se va face in cel mai scurt timp, in 4 zile din Viena si intr-o singura zi din Romania.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top