Scame este o companie cu peste 50 de ani de istorie in electrica si mecanica
In cei peste 50 de ani de activitate, Scame a dezvoltat unele dintre cele mai calitative solutii electrice pentru locuinte si pentru aria industriala. Compania poate pune la dispozitia dumneavoastra peste 10.000 de modele de prize, intrerupatoare, adaptoare si accesorii electrice.

 • Mai multe detalii

  Ce produse puteti gasi in catalogul general Scame

  Catalogul general de produse Scame este impartit in mai multe clase. Veti descoperi aici solutii pentru industria grea, prize si intrerupatoare pentru locuinte, accesorii si transformatoare pentru uz casnic si industrial.

  Sunt prezente sute de modele in fiecare clasa, oferindu-va astfel acces la o gama extrem de vasta de produse electrice de calitate superioara. Puteti gasi in acest catalog tot felul de prize, intrerupatoare, conectori si stechere de care aveti nevoie atat in locuinta, cat si in cadrul birourilor sau spatiilor comerciale.

  Scame ofera solutii electrice inteligente, indiferent de locatia si activitatea dumneavoastra

  Indiferent de locatie, fie ca doriti sa va modernizati reteaua electrica de acasa, fie ca aveti nevoie de solutii inovative pentru industria in care activati, Scame este compania pe care va puteti baza in ceea ce priveste productia de prize, intrerupatoare, adaptoare si conectori de calitate.

  Rasfoiti catalogul general Scame si alegeti exact produsele de care aveti nevoie, din gama vasta de peste 10.000 de unitati.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top