Redo este o companie bazata puternic pe experienta si pe un know how stabil in aria iluminatului modern
Bazandu-se pe ani intregi de experienta, Redo Group a creat, cu ajutorul tehnologiei si knowhow-ului avansat, solutii ingenioase de iluminat modern, cu un design aparte, total diferit.

 • Mai multe detalii

  Lampile, veiozele si proiectoarele ce le vei gasi in catalogul Redo pentru iluminat interior sunt similare operelor de arta, cu un puternic accent pe estetica si design.

  Produse ce le poti gasi in catalogul de iluminat interior Redo

  De la veioze si lampi cu un design futurist, la neoane si becuri formate de-a dreptul uluitor, Redo aduce in casa dumneavoastra cele mai creative solutii de iluminat, axate pe un design cu puternic accent futurist.

  Proiectele Redo au o linie urbana ce denota un stil aparte fata de orice alt produs din gama de iluminat. Atmosfera creata de formele produselor Redo este una diferita, iar experientele pe care le poti trai intr-o casa dotata cu un sistem de iluminat Redo nu se compara cu nimic altceva.

  Cele mai performante corpuri de iluminat cu LED SMD și COB pot fi gasite in acest catalog, iar aplicile, lustrele si becurile sunt confectionate conform stilului contemporan pe care pune accent compania.

  Design contemporan fara limite

  Intreaga gama de produse Redo a atins puritatea si desavarsirea prin arta si prin aspect, un aspect cu totul diferit fata de orice alt produs. Corpurile de iluminat pentru interior din catalogul Redo va vor schimba pentru totdeauna perceptia asupra unui ambient cu adevarat luxos.

  Cu Redo veti invata ce inseamna luxul si calitatea incorporate in cele mai creative forme posibile.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top