Obo Bettermann este compania numarul 1 in testarea si inovarea sistemelor de cablare si a elementelor electrice
Cu ajutorul celor mai performante fabrici de productie, Obo Bettermann reuseste sa asigure an de an solutii inovative in electrica si produse de inalta calitate pentru clienti.

 • Mai multe detalii

  Compania se bazeaza pe testarea si imbunatatirea permanenta a gamei de produse si pe dezvoltarea si modernizarea continua a fabricilor. Compania investeste in principal in productia traseelor de cablu electric si in sisteme de protectie si sustinere a cablurilor.

  Cum te pot ajuta produsele complementare din catalogul Obo Bettermann EGS

  In acest catalog vei putea descoperi o gama larga de sisteme electrice si sisteme de distributie a datelor, conectori si prize, dar si accesorii electrice pentru montaj. Pe baza acestui catalog vei putea alege prizele preferate. Poti miza pe un model cu montaj in podea sau cu montaj normal.

  Catalogul prezinta o gama extrem de vasta si de creativa de prize. Cu ajutorul acestora vei putea masca total toata distributia de energie electrica din locuinta ta. Vei gasi in catalog si triple si intrerupatoare moderne, toate fiind perfecte pentru locuinta ta.

  Modernizeaza-ti locuinta cu Obo Betterman, compania axata pe inovatie continua!

  Profita de aceasta oferta si rasfoieste catalogul pentru a-ti gasi prizele perfecte si intrerupatoarele de care ai nevoie pentru locuinta ta. Fa ca totul sa arate modern si sa respecte in acelasi timp standardele de calitate. Alege profesionistii de la Obo Bettermann!

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top