Microlight vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii complete de protectie impotriva trasnetului
Microlight este o companie producatoare de sisteme paratrasnet, in cadrul careia predomina designul inovativ si performanta premium. Astfel, compania pune la dispozitia clientilor sai cele mai eficiente solutii de protectie impotriva trasnetului.

 • Mai multe detalii

  Paratrasnetul oferit de Microlight functioneaza perfect, oferind protectie in 5 etape. Prima etapa este controlul precis al potentialului atmosferic. Apoi urmeaza incarcarea electrostatica, mai apoi amorsarea, descarcarea in conditii de maxima siguranta si stabilizarea.

  Catalogul cu fise tehnice de prezentare a paratrasnetului MICRO ofera detaliile necesare utilizarii produselor

  In catalogul de prezentare a paratrasnetului MICRO veti gasi intreaga fisa tehnica detaliata a acestui produs. Aici veti observa modelul, codul specific, datele de fabricatie si specificatiile tehnice ale produsului.

  Catalogul dezvaluie si specificatiile cu privire la standardele de siguranta care se impun in productia unor astfel de produse, relatand atent modalitatea in care paratrasnetul MICRO se incadreaza in toate aceste standarde.

  In catalog veti observa detaliat analiza fiecarei componente constitutive a produsului si veti putea identifica toate detaliile necesare ale fiecarei piese.

  Prin intermediul acestui tip de produs, Microlight reuseste sa ofere solutii complete si active in ceea ce priveste protectia impotriva trasnetului.

  Stiind ca preventia acestui pericol este importanta pentru dumneavoastra, Microlight se asigura de fiecare data ca livreaza un produs calitativ si in conformitate cu normele aflate in vigoare.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top