Hermi este compania care iti asigura protectie impotriva fulgerelor si supratensiunii
Compania Hermi este cunoscuta la nivel global pentru seriozitatea cu care trateaza clientii si pentru calitate produselor si serviciilor oferite. Inca din 1985, compania s-a axat pe dezvoltarea si inovarea continua a gamei de produse. A ajuns astfel sa ofere produse complexe, dar si sfaturi profesionale cu privire la mijloacele de protectie impotriva trasnetului.

 • Mai multe detalii

  Compania detine si o vasta gama de cataloage de prezentare a produselor de protectie impotriva trasnetului.

  Iata ce putem descoperi in catalogul de protectie la supratensiuni

  Acest catalog este axat strict pe solutiile de protectie la supratensiuni, continand o gama vasta de sisteme de alimentare pentru diverse tipuri de tensiune. De asemenea, catalogul prezinta si solutii pentru protectia sistemelor fotovoltaice de diverse tipuri.

  Componenta de protectie a sistemelor informatice este si ea importanta, asa incat are dedicata o intreaga categorie in catalog. Tot in aceasta parte putem identifica si solutii de protectie a retelelor de calculatoare si protectia semnalului video.

  Catalogul contine si alte categorii cu privire la sisteme performante de protectie si informatii tehnice utile despre fiecare tip de tensiune.

  Catalogul are dedicat si un ghid al supratensiunilor

  Pe langa explicarea pictogramelor, catalogul contine si un ghid legat de supratensiuni, in care puteti intelege mai bine aspectele privitoare la acest domeniu.

  Prin intermediul acestui catalog va puteti pune in tema cu privire la protectia impotriva trasnetelor si cu protectia la supratensiuni, iar alaturi de specialistii Hermi puteti alege cea mai potrivita solutie pentru dumneavoastra.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top