Gewiss este o companie inovativa cu peste 500 de brevete in domeniul iluminatului
De-a lungul timpului, compania Gewiss a investit in continuu in sisteme de iluminat cat mai performante si a adus inovatia pe primul loc in valorile sale. Astfel, astazi reuseste sa comercializeze pe piata peste 20.000 de produse si solutii inovative in iluminat.

 • Mai multe detalii

  Fiecare produs Gewiss este construit pentru a-si atinge cel mai important scop: cresterea calitatii si sigurantei in solutii de inginerie electrica. Gewiss se bazeaza pe inovatie, performanta, fiabilitate si practicabilitate, atunci cand construieste produsele sale.

  In acest mod compania reuseste sa aduca mereu ceva nou pe piata, in sectorul sistemelor de iluminat.

  Catalogul Gewiss Lighting contine urmatoarele produse

  Intreg catalogul cu sisteme de iluminat Gewiss este structurat in doua clase principale: sisteme de iluminat pentru exterior si pentru interior. Veti gasi astfel in acest catalog tot felul de corpuri de iluminat stradal si sisteme pentru locuinte.

  Puteti descoperi in catalog stalpi pentru iluminat, spoturi, proiectoare si becuri cu senzor sau neoane, aplici si dispozitive pentru iluminat decorativ. De asemenea, in catalog mai puteti identifica si sisteme Startec de centralizare si management al energiei sau accesorii specifie nisei.

  Fie ca aveti nevoie de sisteme de iluminat pentru locuinta sau ca doriti sa accedeti la un sistem complex si modern de iluminare a spatiului din curte, Gewiss este solutia perfecta. Cu produse de calitate si un sistem de management si comunicare performant, Gewiss va fi mereu un punct de reper demn de luat in consideratie pe piata sistemelor de iluminat.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top