Gewiss este compania care ofera perfectiunea nu doar performanta in conectica
Compania Gewiss a mizat intotdeauna pe dezvoltare si pe inovatie. Astfel a ajuns sa ofere produse si servicii care ating standardele de perfectiune in domeniul conecticii. Astazi, compania pune la dispozitie peste cinci divizii de cataloage, insumand 20.000 de produse performante si de cea mai mare calitate.

 • Mai multe detalii

  Atunci cand esti in cautarea unor solutii sigure si inovative pentru conectica si cablare si doresti sisteme de control de cea mai inalta calitate, compania Gewiss ar trebui sa fie raspunsul pentru tine. Gama de produse extrem de vasta si cele 500 de brevete ale companiei iti dovedesc asta.

  Gewiss si-a structurat intreaga gama in cinci divizii de calatoale. Intre cele cinci divizii se afla si catalogul axat pe solutii pentru cladiri, Gewiss Building.

  Iata produsele care le poti gasi in catalogul Gewiss Building!

  Acest catalog este dedicat sistemelor de conectica, control automatizat si distributie a energiei. In paginile catalogului veti putea observa trei mari clase de produse: cele de conectica, cele de distributie si clasa de cablare (trasee de cabluri).

  In clasa de conectica veti putea gasi produse precum: prize si stechere performante pentru spatii industriale, panouri de distributie si control, dar si sisteme automatizate de comanda.

  Solutii pentru reincarcarea masinilor electrice

  Tot in acest catalog veti putea gasi si sistemul R-EVolution, care reprezinta o unitate completa pentru reincarcarea masinilor electrice.

  Distributie si trasee de cabluri

  In aceste clase de produse puteti descoperi tot felul de cutii de jonctiune pentru montaj in pereti de rigips sau la suprafata. De asemenea, veti gasi si solutii performante pentru crearea traseelor de cabluri. In ultima parte puteti identifica conducte, suporturi si tavi de sustinere pentru cabluri.

  Folositi intreaga gama de produse din catalogul Gewiss Building pentru a demonstra ingeniozitate si eficienta in cablare si controlare a energiei electrice.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top