Fischer International ofera solutii eficiente de conectica in mecanica si electrica
Fischer International va pune la dispozitie o gama larga de produse pentru conectica, pentru a va folosi la fixarea si etansarea diferitelor elemente electrice si mecanice.

 • Mai multe detalii

  Fischer International reprezinta o companie cu traditie pe piata de produse de conectica. In catalogul general al companiei puteti descoperi clase de produse pentru conectica, spume si materiale de etansare, dar si produse de fixare pe baza unui proces chimic.

  Fixarea chimica a elementelor

  Acest proces se poate realiza cu mortar specific, FIS EM sau prin injectare de mortar cu actiune rapida, FIS VW. De asemenea, in aceasta gama de produse veti gasi si tije de injectie pentru caramida si beton, dar si ancore de fixare pe baza de rasini. Sunt disponibile peste 25 de solutii de fixare chimica in acest catalog.

  Gama ancorelor de otel de inalta performanta

  In aceasta gama puteti gasi suruburi performante cu diverse tipuri de capete (bolt, hammerset, ZYKON), dar si suruburi pentru perforarea betonului si pentru utilizare in conditii extreme. Tot in aceasta gama gasiti, in cele peste 20 de tipuri de suruburi, elemente de fixare pentru plafon.

  Mai puteti gasi in catalog si suruburi pentru fixarea de cadre de metal sau suruburi pentru ceramica si pentru fixarea obiectelor sanitare. De asemenea, gasiti clame pentru fixarea cablurilor electrice si cleme pentru conectarea, legarea cablurilor.

  Spuma si materiale de etansare

  In aceasta clasa de produse veti gasi peste 20 de feluri de silicon si tipuri de spuma pentru etansare. Insa puteti gasi si o gama separata de adezivi specifici, pentru constructii si PVC.

  Tot in catalogul general Fischer International puteti gasi o gama vasta de burghiuri performante.

  Cu ajutorul Fischer International veti putea sa va asigurati toate elementele de conectica si etansare la un pret exceptional, in conformitate cu raportul de calitate a materialelor.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top