Fischer este brandul a carui promisiune este performanta in orice situatie
Compania Fischer este cunoscuta la nivel mondial, datorita seriozitatii si eticii profesionale. Produsele din aria conecticii si sistemele puse la dispozitie de Fischer se bazeaza pe o lunga istorie a unei familii bazate pe inovativitate si pe respectul clientilor.

 • Mai multe detalii

  Fischer activeaza pe mai multe ramuri, iar directiile de activitate ale firmei sunt sustinute de o larga gama de produse dezvoltate cu ajutorul celor peste 4000 de angajati. In cataloagele Fischer veti putea gasi cele mai calitative sisteme de conectica si de instalatii electrice si mecanice.

  Ce produse puteti gasi in catalogul cu sisteme de instalatii

  Dupa cum ne indica si numele, acest catalog contine intreaga gama de sisteme si solutii inovative de instalatii Fischer. Puteti gasii urmatoarele serii de sisteme performante in catalog: MS-L, MS, FUS. Alaturi de aceste sisteme puteti gasi cleme pentru conducte, elemente de fixare mobile si statice (clipsuri), suporturi si cleme de prindere (coliere pentru conducte) si tot felul de accesorii din aceasta nisa, precum: suruburi, saibe si piulite pentru sistemele de prindere.

  Spre finalul catalogului, aveti si o sectiune de prezentare a silicoanelor si spumelor speciale de fixare, dar si a accesoriilor Fischer din aceasta gama (ancore de fixare, pistoale pentru silicon si).

  Astfel, cu ajutorul Fischer va puteti preocupa fara nicio grija de intreg sistemul de instalatii din locuinta dumneavoastra, dar si din spatiul industrial. Acest catalog se adreseaza in special solutiilor pentru spatii industriale. In acest catalog, ca in intreaga gama de produse, puteti gasi cele mai eficiente solutii cu privire la sistemele de fixare pentru tot felul de conducte.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top