Solutii profesioniste Audio Video de la compania Elko EP
Elko EP este o companie inovativa, cu peste 24 de ani de experienta in gama electrica si electronica. Compania distribuie annual produse in peste 70 de tari din intreaga lume. Iar produsele nu se opresc doar la sisteme electrice de calitate. Elko EP ne pune la dispozitie si solutii Audio Video pentru locuinte inteligente.

 • Mai multe detalii

  Catalogul Elko EP Audio – Video

  In acest catalog putem gasi produse precum: sisteme de integrare iNels BUS&RF, sisteme de distributie audio video, camere IP, dar si sisteme de control avansate pe baza de infra rosu.

  Putem descoperi in catalogul Audio Video Elko EP si sisteme de aer conditinat si recuperare si sisteme de masurare si control pentru statii meteo.

  Gamele specifice de produse in aceasta arie Audio Video sunt: sistemele LARA si IMM, dar si sistemul specific Elan–IR-003.

  Aplicatii specifice pentru SmartTV si solutii mobile de control

  Elko EP ne pune la dispozitie sisteme avansate audio video cu aplicatii de control mobile si cu elemente pentru interconectarea cu SmartTV-ul din locuinta noastra.

  Toate acestea pot fi gasite in catalogul Audio Video Elko EP la preturi speciale, alaturi de fise tehnice si informatii de montaj specifice.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top