Dietzel Univolt este compania cu traditie in crearea si inovarea sistemelor de conductori si a traseelor de cablu
Cu o istorie de peste jumatate de secol pe piata conductorilor si conecticii electrice, Dietzel este o companie cu traditie si cu forta de productie, care pune la dispozitie solutii inteligente de conectica electrica si mecanica.

 • Mai multe detalii

  Compania a luat nastere in anul 1938, iar de atunci a inovat in continuare etapa de productie, facand posibila exportarea la nivel global a unor produse de maxima calitate.

  In catalogul general Dietzel Univolt puteti gasi urmatoarele produse

  Catalogul este structurat in noua clase mari de produse. Printre acestea veti gasi conducte de PVC pentru protectie, conducte de metal, cutii protective pentru cabluri, sisteme pentru instalare in beton si instrumente pentru instalatii electrice, alaturi de accesorii specifice.

  Pentru fiecare clasa de produse veti gasi sute de modele, cu fisa tehnica atasata si cu lista de detalii specifice fiecarui produs. Cu ajutorul acestor detalii veti sti exact de ce produse aveti nevoie si care este contextul potrivit in care pot fi instalate acestea.

  Dietzel Uivolt se asigura de fiecare data ca fiecare produs respecta standardele de calitate si normele legislative aflate in vigoare, producand si distribuind pe piata doar produse de calitate superioara.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top