Devi va ofera solutii inteligente si de durata in domeniul incalzirii
De peste jumatate de secol, experienta specialistilor in sisteme de incalzire outdoor si indoor s-a reunit intr-o gama de produse extrem de calitative si de lunga durata, sub umbrela brandului Devi.

 • Mai multe detalii

  Cablurile si covorasele pentru incalzire din gama Devi au un termen de garantie de 20 de ani, fiind astfel cele mai durabile sisteme de incalzire produse la momentul actual.

  Gama vasta de produse si solutii inteligente outdoor si indoor

  Gama de produse Devi este impartita in 5 mari categorii, acoperind nevoile oricarei locuinte, a oricarui spatiu de birouri sau comercial si chiar nevoile unor spatii de exterior. In catalogul de produse Devi puteti gasi zeci de tipuri de cabluri si covorase, dar si solutii complexe pentru incalzire, topire a zapezii si protectie impotriva mediilor de inghet.

  Puteti descoperi in catalog solutii pentru pardosele, pentru trotuare si drumuri publice, pentru terenuri de fotbal si chiar si sisteme pentru retelele ingropate in pamant.

  Modernitate, calitate si confort in orice loc

  Obtineti o locuinta confortabila, un birou cu un mediu optim de dezvoltare sau un teren cu utilitati moderne si de calitate, doar cu ajutorul produselor Devi.

  Descoperiti si folositi produsele Devi de inalta calitate pentru a va bucura de un mediu uscat, cald si perfect pentru a locui sau pentru a va desfasura activitatile preferate!

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top