Noark Elektrik ofera cele mai calitative disjunctoare de pe piata
Noark este una dintre companiile lider pe piata mondiala de electrice si electrotehnice. Compania ofera o gama vasta de disjunctoare, fiecare clasa fiind special evidentiata prin intermediul unui catalog de produs.

 • Mai multe detalii

  In clasele principale se regaseste si gama de disjunctoare in turnate in carcasa. Toate seriile de produse din aceasta clasa se regasesc astfel intr-un catalog specific.

  Ce contine catalogul de disjunctoare in carcasa?

  Acest catalog contine 4 mari clase de disjunctoare, alaturi de o serie de accesorii si dispositive complementare. De asemenea, contine un index specializat si o serie de fise tehnice. Cu ajutorul acestora fiecare utilizator poate intelege cum se folosesc produsele si in ce conditii.

  Prima clasa, Ex9M, contine 5 tipuri diverse de produs, ordonate in functie de putere, de la 125 A pana la 800 A. Cea de-a doua clasa este reprezentata de disconectorii Ex9MSD. A treia clasa contine tot 5 tipuri de disjunctoare de serie DC MCCB, ordonate in acelasi fel ca in prima categorie. Iar cea de-a patra clasa este special rezervata disconectorilor DC MCCB.

  Calitate si profesionalism in domeniul electrotehnic

  Noark este o companie extrem de cunoscuta pe piata pentru produsele de calitate superioara si pentru solutiile profesioniste pe care le ofera. Daca aveti nevoie de produse din gama electrica si electrotehnica, Noark este solutia ideala pentru dumneavoastra.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top