Noark este una dintre cele mai performante companii producatoare de disjunctoare si intreruptoare de circuit
Fondata ca o companie la nivel global, Noark ofera solutii de ultima generatie si produse extrem de calitative in domeniul electric si electrotehnic. In cele 6 cataloage Noark puteti gasi informatiile necesare si detaliile tehnice pentru intreaga gama de produse, alaturi de produsele destinate fiecarui catalog, pe categorii.

 • Mai multe detalii

  Ce contine catalogul de unitati de distributie (Consumer Units)?

  Acest catalog contine o gama vasta de unitati de distributie din plastic, metal si din materiale specifice, alaturi de sisteme de conectare diverse. De asemenea, pe langa produse puteti gasi si fisele tehnice ale tuturor produselor.

  Aici puteti gasi informatii detaliate cu privire la utilizare, conditii de montaj (pe perete sau pe diverse tipuri de suprafata), date tehnice si alte detalii folositoare.

  Catalogul contine si un index, acesta fiind extrem de util, prezentand toate tipurile de produse si datele tehnice ale acestora.

  Siguranta in domeniul electrotehnic si eficienta in solutii de control si distributie a curentului electric

  Compania Noark este recunoscuta global pentru standardele de calitate si siguranta a produselor si pentru eficienta in productie si in distributia produselor pe scara larga. Compania face parte dintr-un grup cu peste 25 de mii de angajati la nivel global.

  Alegeti performanta in domeniul electrotehnic, alegeti compania Noark!

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top