Noark Electric este lider global in productia de echipamente electrotehnice de calitate
Parte a unui grup de companii cu peste 25 de mii de angajati la nivel global, Noark este una dintre cele mai performante companii producatoare si distribuitoare de solutii si echipamente electrotehnice de inalta performanta. Compania produce intreruptoare pentru protectia motoarelor, lampi de semnalizare, dispozitive de protectie la supratensiune si ofera solutii inteligente pentru zonele rezidentiale.

 • Mai multe detalii

  In portofoliul de produse Noark puteti gasi peste 20 de game personalizate de produse, grupate in categorii mari, generale. Toate produsele sunt grupate in cataloage de prezentare. Compania Noark pune la dispozitia clientilor sase astfel de cataloage informative, pentru a fi la indemana tuturor cu detalii si preturi despre produse.

  Ce produse gasim in catalogul Air Circuit Brakers?

  Catalogul de intreruptare de circuit contine 5 mari clase de produse, alatui de accesoriile acestora. Veti putea descoperi in catalog o gama vasta de intreruptoare de circuit, precum: intreruptoare de circuit Ex9A, Ex9ASD.

  De asemenea, veti intalni si toate tipurile de accesorii necesare instalarii acestor intreruptoare de circuit. Catalogul contine si fisele tehnice si informatiile necesare functionarii optime a produselor. De asemenea, indexul va va ajuta in cazul in care nu stapaniti foarte bine domeniul. Aici veti gasi termenii si explicatiile fiecarui concept, alaturi de detalii tehnice importante.

  Calitate in productie si eficienta in distributie

  Noark ofera o gama larga de produse de calitate si toate beneficiaza de garantie peste standard, asa incat fiecare client sa fie multumit de alegerea facuta. Alegeti solutiile Noark pentru mai multa siguranta si eficienta!

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top